Planlegger Et Flott Oppussingsprosjekt Som Alle Kan Gjøre

Å ta beslutningen om å oppdatere hjemmet ditt kan være et betimelig og kostbart prosjekt. Imidlertid kan egenkapitalen du får i hjemmet og den forbedrede effektiviteten og utseendet på det være vel verdt innsatsen. Enten du ansetter et selskap for å gjøre jobben eller om du velger å gjøre det selv, kan følgende tips gi deg veiledning om alle måter og ikke må gjøres for alle typer forbedringsprosjekter du kan tenke deg.

Ekte tregulv er et bedre valg for pengene i stedet for laminatgulv. Laminat har sine fordeler, men kan ikke etterbehandles. År fra nå vil den som eier huset trenge et helt nytt gulv.

Støv alt tilbehør minst en gang hver uke. Mye støv og støvkaniner kan samle seg i løpet av noen få dager, noe som gir allergener mulighet til å komme i veien for livet ditt. Regelmessig rengjøring utrydder støv, men holder også hjemmet ditt fritt for maur, lopper og andre skadedyr.

Om sommeren, gå utenfor og velg noen blomster. Plasser villblomstene mellom sidene i en gammel og uønsket telefonbok. Haug rundt 50 til 60 pund bøker på toppen av telefonboken for å presse blomstene tørre. Etter omtrent en ukes pressing, fest blomstene dine på et stykke kartong og heng dem på rommet ditt. De skaper et flott fokuspunkt, så vel som en naturvennlig tilnærming til innredning av hjemmet.

Det er viktig å jobbe fra bunnen av i et oppussingsprosjekt. Dette er den motsatte tilnærmingen enn du ville tatt for mange andre prosjekter, men det er mye mer rot involvert i forbedring av hjemmet. Sørg for å vurdere rekkefølgen du vil at prosjektene dine skal fullføres i.

Når du bytter ut gulv, bør du tenke på hvilken type fottrafikk som vil være i rommet. Steingulv og keramiske gulv er perfekte for områder med høy trafikk som foajé og bad. Områder i hjemmet ditt med lite trafikk, for eksempel personlige soverom, er bedre egnet for gulv som er mer attraktive, men vanskeligere å rengjøre.

For å gi badene dine en ansiktsløftning, prøv å glassere igjen alle de keramiske overflatene. Ny glass kan lage et friskt, vakkert bad av et som for tiden er slitt og gammelt. Mens nye gulv kan være dyre, koster det vanligvis mindre enn $ 500 å reglaze den eksisterende flisen. Verdien til et hjem kan økes til en god pris gjennom glass.

De fleste tenker ikke på strømbryterne før de mister strømmen uventet. En av de beste tingene du kan gjøre for å forbedre sikkerheten og effektiviteten i hjemmet ditt, er å teste bryterne dine regelmessig ved å slå dem på og av minst en gang årlig. Dette fjerner bryterkontaktene for oppbygd korrosjon og lar dem arbeide mer effektivt og trygt. Hvis motorene dine ofte går, kan dette indikere potensielle sikkerhetsproblemer som krever elektriker.

Før du bestemmer deg for hvordan du kan forbedre hjemmet ditt, bør du gå gjennom disse tipsene og velge de beste alternativene for ditt hjem, budsjett, familie og situasjon. Spar tid, spar penger og spar innsats ved å vite på forhånd hva du skal unngå og hva du skal streve etter når du oppdaterer hjemmet ditt.